zondag 3 juli 2022 22:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2021

Werknemers van Tayer Sosial Sta. Martha uitten gisterochtend nogmaals hun onvrede over de manier waarop zij betaald worden, namelijk niet. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Het lijkt erop dat bij iedere regeringswisseling door de werknemers geprobeerd wordt te krijgen waar zij recht op hebben.

Er zouden al verschillende akkoorden gesloten zijn, maar tot op heden heeft de instelling zich hier nooit aan gehouden. Vakbond ABVO houdt zich al een tijd lang bezig met de zaak. Kenneth Bremer van de bond meldt dat het ook nu weer fout gaat.

Ongeveer een week geleden hadden de werknemers hun geld moeten ontvangen, maare dat op onrechtmatige wijze ingehouden zou worden. Er moet volgens Bremer niet vergeten worden dat het hier ook om vaders en moeders gaat die verantwoordelijk zijn voor de zorg van hun familie en onkosten hebben.

"Iedere keer wordt er iets beloofd, maar iedere belofte wordt gebroken", melden Bremer en de werknemers. Op dit moment is het onzeker of de werknemers uberhaupt geld zullen krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram