vrijdag 2 juni 2023 18:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2021

Een scooter en een pick-up hebben dinsdag een frontale botsing gehad. Dit heeft geleid tot een verkeersdode op Bonaire.

De vrouw die op de scooter reed zou de controle over het stuur zijn verloren om vervolgens tegen een pick-up aan te botsen uit tegenstelde richting kwam. De reden waarom de vrouw de controle verloor is nog onbekend.

Op Kaya Betico Croes gebeurde het ongeluk ter hoogte van de rotonde rond 14:15 in de middag. De vrouw is opgehaald met de ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Vijf uur na het ongeluk is de vrouw aan haar verwondingen overleden.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram