Door: NU.cw
15 september 2021

Kemilla Carty krijgt de 'President of Parliament Award' op Sint Maarten. Carty is een uitstekende burger met passie om voor haar gemeenschap te werken.

Op Sint Maarten wordt jaarlijks een jongere bekroond voor voorbeeldig gedrag met de ‘President of Parliament Award’. De overheid vindt leiderschapskwaliteiten van belang en er moet een bijdrage worden geleverd aan de gemeenschap. 

De Sint Maartense Stephania Decembre heeft Carty voorgedragen. Ze beschrijft haar als een goedhartig persoon die graag anderen mensen helpt en iets teruggeeft aan haar gemeenschap. Carty heeft de mogelijkheid om verder te groeien als professional en kan daardoor haar land blijven helpen.

Beeld: Parlement St Maarten
-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram