woensdag 31 mei 2023 10:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2021

Human Rights Defense Curacao (HRDC) houdt vandaag een bijeenkomst over het thema democratie. Er komen twee experts aan het woord. Arjen de Wollf spreekt over People as the engine of Democracy en Oscar Castillo over Demokrasia na Peliger (Democratie in gevaar).

In de Verenigde Naties is vijftien september in 2007 uitgeroepen tot de Dag van de Democratie. Op deze dag schenkt men aandacht voor het feit dat mensenrechten en democratie nauw verweven zijn met elkaar. Er is niets zo fragiel als democratie binnen het politieke stelsel, het vraagt constant om aandacht, onderhoud, toetsing en bijstelling.

Orlando Cuales leidt de sessie. De sessie is live te volgen op de radio van 17.30 uur tot 19:30 uur.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram