vrijdag 31 maart 2023 10:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2021

Een ongeluk tussen drie voertuigen speelde gisteravond de hoofdrol op de Santa Rosaweg. Volgens onbevestigde informatie lijkt het erop dat de chauffeur van één van de voertuigen onoplettend de Santa Rosaweg opgedraaid is, aldus Extra.

Daardoor kwam het tot een botsing tussen drie auto's. De ambulance kwam ter plekke om eerste hulp te bieden aan twee personen die gewond raakten; zij zijn vervolgens naar de spoedeisende hulp van het Curaçao Medical Center gebracht om daar verder behandeld te worden.

De straat bleef lang geblokkeerd vanwege de registratie van het ongeluk en het opruimen van restanten. Dat zorgde voor veel oponthoud.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram