maandag 5 december 2022 06:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2021

Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) levert eind september honderd procent van het drinkwater voor het eiland vanuit de nieuwe waterfabriek, schrijft het Antilliaans Dagblad. De waterinstallatie wordt momenteel getest en daarna goedgekeurd.

De nieuwe drinkwaterinstallatie levert op het moment ongeveer de helft van het drinkwater op Bonaire. De nieuwe installatie is energiezuinig, duurzaam en chemievrij.

Het drinkwaterbedrijf heeft samengewerkt met de fabrikant IDE technologies, wereldleider op het gebied van waterbehandelingsoplossingen. WEB laat weten de samenwerking, ondanks de uitdagingen door de coronapandemie, als erg prettig te hebben ervaren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram