woensdag 7 juni 2023 22:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2021

Het aantal betalende passagiers vanaf de Arubaanse luchthaven daalde flink terug vergeleken met juli. Desondanks is volgens Aruba Airport Authority NV (AAA) is augustus 2021 een sterke maand van herstel, ten opzichte van dezelfde periode in 2019.

Internationale luchthaven Koningin Beatrix (AUA Airport) noteerde in augustus dit jaar 99.093 vertrekkende passagiers. Dit is negen procent minder dan in juli. Afgelopen maand heeft AUA Airport 88 procent teruggekregen van het aantal vertrekkende passagiers dat in diezelfde maand in 2019 werd afgehandeld. AUA Airport telt gemiddeld 29 vluchten per dag, terwijl in deze zelfde periode in 2019 dit 35 vluchten waren. In 2020 zijn er deze periode 218 vluchten afgehandeld.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram