woensdag 31 mei 2023 00:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2021

CORC hoopt binnenkort te kunnen aankondigen daadwerkelijk de raffinaderij over te nemen. Dat meldt de Extra. Schijnbaar liggen er zelfs al verschillende contracten klaar om samen te werken met overheidsorganisaties als Aqualectra, Curoil en KTK.

Er is afgesproken de operationele werkzaamheden van de raffinaderij en Bullenbaai gecombineerd te houden. Dit vonden vooral vakbonden PWFC en APRI, die ook deel uitmaken van het partnerschap, erg belangrijk. Het loskoppelen van de operationele werkzaamheden zou, volgens PWFC en APRI, namelijk leiden tot een enorm verlies aan banen.

Het voorlopig akkoord dat CORC de raffinaderij gaat uitbaten werd 25 mei dit jaar getekend. Wanneer er precies een definitief akkoord bereikt wordt, is nog onbekend. Er wordt gehoopt op 1 oktober.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram