donderdag 18 augustus 2022 04:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 september 2021

De stichting Kitten Rescue Curaçao organiseert voor het eind van het jaar nog een drietal sterilisatieprojecten om het enorme overschot aan zwerfkatten op het eiland tegen te gaan.

In oktober, november en december komen er Nederlandse dierenartsen helpen met de actie. De artsen zetten zich in om het dierenleed tegen te gaan op het eiland. In het laatste kwartaal wil de stichting nog minimaal 500 katten steriliseren en vaccineren.

Op 19 oktober start de eerste sterilisatieactie in de opvang van de stichting op Bándabou. Gedurende de actie worden de katten gevangen en gesteriliseerd en kunnen eigenaren, die het zelf niet financieel kunnen veroorloven, hun kat brengen voor gratis sterilisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram