donderdag 18 augustus 2022 04:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 september 2021

De hoofdcommissaris van de politie heeft de chef van de politiedienst, Jules Ilario, op non-actief gezet. De maatregel voor IIario om een paar dagen thuis te blijven is vrijdag bekendgemaakt.

De maatregel heeft te maken met een optreden bij een feest van vorige week. Naast de politie carrière van Ilario is hij ook zanger, hij maakt al een langere tijd uit van een entertainmentband. Het blijkt dat er een internationale band heeft opgetreden bij een hotel. Rondom dit feest is veel ophef ontstaan.

De muziekorganisatie Amak heeft een onderzoek aangevraagd. Zij willen weten hoe het kan dat er een internationale band Curaçao is binnengekomen om op te treden. Naar aanleiding van een video, waar Ilario op te zien is, heeft de politie een onderzoek gestart naar zijn deelname aan het feest. De politie heeft verder geen informatie over de situatie vrijgegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram