vrijdag 15 september 2023 20:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 september 2021

Door omstandigheden is het debat van vandaag met ouders over de coronavaccinatie voor jongeren op Bonaire tijdelijke uitgesteld.

Aan het debat deden medische professionals en ouders mee die voor of tegen het coronavaccin voor jongeren zijn. De ouders een voogden konden zich vanaf dinsdag 7 september telefonisch opgeven of via WhatsApp opgeven. Een groot gedeelte van de deelnemers heeft het debat afgezegd omdat zij in quarantaine zitten. Om deze reden heeft het openbaar lichaam Bonaire besloten om het debat uit te stellen. Op het eiland zijn er nu 92 besmetten personen.

Op Bonaire zijn het vooral jongeren die besmet zijn met het virus. Op advies van de afdeling Publieke Gezondheid zijn sommige ouders in quarantaine gegaan. Als de omstandigheden het weer toelaten, wordt er een nieuwe datum geprikt voor het debat.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram