donderdag 18 augustus 2022 03:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 september 2021

De zaken van de eerdere ministers-kandidaten Ramon Chong en Eduard Braam tegen formateur Chester Peterson, de regering van Curacao en de minister-president komen respectievelijk 13 en 20 september voor de rechter.

Het gaat hier om twee minister-kandidaten die hun naam willen zuiveren nadat zij niet door de screening kwamen.

In beide gevallen staat de zaak op de "maandag rol" en daarom hoeft de zaak geen 'korte samenvatting van meningen' te zijn. De behandeling van beide zaken zal dus naar alle waarschijnlijkheid flink wat tijd in beslag nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram