dinsdag 21 september 2021 22:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
9 september 2021

Docent Aubert Wiels heeft donderdagochtend aangifte van smaad gedaan bij de politie. Er circuleerde woensdag beelden van de docent op het Marnix College Cas Cora, waarin hij pedofiel werd genoemd. Zo schrijft de Amigoe.

Vanwege zijn indirecte betrokkenheid bij de preventieve controle afgelopen dinsdag door de politie kwam Wiels in opspraak. Hij zou leerlingen hebben uitgekozen die de zogenaamde ‘strip-search’ moesten ondergaan.

De beschuldigingen komen volgens de docent van twee ex-leerlingen die wegens drugsgebruik van school zijn gestuurd. “Mijn doel is een veilige school voor iedereen. De problemen met drugs en wapens spelen ook op andere scholen. Ik laat me niet de mond snoeren door twee drugsverslaafden die mij via Facebook pedofiel noemen. Ik wil mijn naam zuiveren.” Aldus Wiels.

Er is een onderzoek gestart naar de incidenten die zich die ochtend hebben afgespeeld. De schoolleiding heeft Wiels verzocht om tot die tijd thuis te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram