vrijdag 15 september 2023 12:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 september 2021

Kunstenaars kunnen de komende zes maanden gratis in Punda hun creativiteit uiten. Er worden workshops gegeven en er is een expositie.

Dat het Window-Art-project uitgevoerd kan worden, komt door de eigenaar van het leegstaande gebouw bij de Handelskade. Die heeft aangeboden om het huis te gebruiken voor het project. Het Window-Art-Project is al een keer eerder geweest. Daar kwamen veel positieve reacties op en daarom is er een tweede editie georganiseerd. De tweede editie is uitgebreider. De kunstenaars hebben meer ramen om hun kunstwerken tentoon te stellen.

De locatie van het project is van Prinsenstraat tot aan de Handelskade. Bij de schilderijen hangt een display met informatie over de kunstenaar en achtergrondinformatie. Voor nog meer informatie kan er een QR-code gescand worden.

Vanaf oktober is het mogelijk om deel te nemen aan een wandeling. Het Window-Art-project is in de route opgenomen. Tijdens de wandeling komt de geschiedenis van Punda aanbod en wordt er een deel van de opbrengsten van de kaartverkoop aan de kunstenaars geschonden.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram