maandag 29 november 2021 23:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
8 september 2021

Voor het eerst sinds 2008 is de Surinaamse president in Den Haag. Het bezoek stond eerder gepland, maar door de coronacrisis is het uitgesteld. Het werkbezoek van Santokhi is om de banden aan te halen.

Desi Bouterse, de vorige president van Suriname, heeft het land doorgeven aan Santokhi met een economische en financiële crisis. Desi Bouterse wordt gezocht in Nederland wegens drugshandel. Om de economische en financiële crisis op te lossen, hoopt Santokhi op hulp van Nederland. De relatie is verbeterd sinds Santokhi aantrad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram