donderdag 18 augustus 2022 03:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 september 2021

"Een droom die startte in 2016, is nu werkelijkheid geworden." Zo opende Thakai Doran gisteren de persconferentie bij The Movies waarin hij aankondigde dat de documentaire 'Churandy - De Eindsprint' deze maand eindelijk ook op Curaçao te zien zal zijn.

De premiere van de documentaire is op 14 september, enkel voor genodigden. Aan het eind van die week, op 18 en 19 september, zal de documentaire voor het publiek gaan draaien.

Met hulp van met een aantal stichtingen kunnen meerdere scholen de documentaire gratis gaan bekijken: op 27 september, tijdens de schooluren zal de documentaire op een groot scherm in Punda en Otrobanda afgespeeld worden.

Martina, die in Tokio namens Nederland meedeed, is gefilmd tijdens de voorbereidingen op de uitgestelde Olympische Spelen. Ook werd hij gevolgd in zijn persoonlijke omgeving en zal hij terugblikken op hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Behalve de sprinter zelf komen ook zijn eerste trainer, zijn moeder en huidige trainer aan het woord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram