zondag 3 juli 2022 21:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 september 2021

Dieven zijn er maandagnacht met de complete kluis van een juwelier vandoor gegaan. Volgens de Extra een schaamteloze actie in het centrum van Punda, tijdens de avondklok en praktisch voor de deur van het politiebureau.

Volgens de laatste berichten gaat het om vier of vijf goed voorbereide mannen, die Juwelier Jacky in de Madurostraat hebben overvallen. Naar het schijnt hebben zij met een pick-up de ijzeren deur losgetrokken en zijn vervolgens naar binnen gegaan. Ze gingen recht op hun doel af: de kluis.

Ze zijn er vervolgens vandoor gegaan met de kluis nog hangend achter de pickup. De markeringen van het slepen van de kluis zijn op straat te zien.

Wellicht waren de dieven op de hoogte van het feit dat de eigenaar van de juwelier enkele dagen geleden is overleden. Een aantal klanten hadden hun sieraden al opgehaald, maar de meeste klanten zouden deze week hun sieraden komen ophalen.

Op dit moment wordt onderzocht wat er precies gebeurd is. Ook zal er gekeken worden naar de manier waarop de klanten tegemoet gekomen klunnen worden. De juwelier heeft inmiddels een briefje op de deur gehangen waarin staat dat zij tot nader bericht gesloten zullen blijven in verband met de diefstal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram