donderdag 14 september 2023 20:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 september 2021

Antigeentesten zijn niet meer toegestaan voor privégebruik.

De testen zijn niet meer verkrijgbaar bij de apotheek. Dit komt omdat de Gezondheidsinspectie de opdracht heeft gegeven ze uit de schappen te halen, meldt het Telecuraçao. In andere landen is het wel gebruikelijk om een antigeentest aan te schaffen voor privégebruik. De Gezondheidsinspectie erkent het resultaat van de test niet. Als de autoriteiten niet over alle gegevens beschikken, kunnen ze geen gepast beleid uitwerken.  

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram