dinsdag 5 juli 2022 20:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 september 2021

"Ik heb nooit gezegd dat COHO van tafel moet, wel dat er heronderhandeld moet worden." Dat verklaart minister- president Gilmar 'Pik' Pisas tegenover ochtendkrant Extra. Hij benadrukt af te zullen treden 'als iemand kan bewijzen dat hij gezegd heeft dat COHO van tafel moet'.

Volgens Pisas is er veel aangepast in COHO 2.0, maar mag hij daar nog niets over zeggen. COHO 1.0 werd bekeken door de Raad van State en hun adviezen zijn erin opgekomen.

Tijdens de verkiezingscampagne afgelopen maart, werd duidelijk dat politieke partij MFK tegenstander was van COHO. De premier benadrukt dat hij zijn volgers en degenen die op MFK gestemd hebben niet bedrogen of voorgelogen heeft, aangezien hij vooraf gezegd heeft dat ze opnieuw in onderhandeling zouden gaan over COHO, maar niet dat Coho van tafel moet.

"De richting die de partij gekozen heeft, is heronderhandelen van de Coho", benadrukt Pisas. En 'als iemand kan bewijzen dat hij gezegd heeft dat COHO van tafel moet, dan treedt hij zonder tegensputteren af als premier', verklaart Pisas tegenover de Extra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram