zaterdag 1 oktober 2022 18:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 september 2021

De naam van een jonge advocaat is gevallen bij de eventuele kandidaten voor minister van Justitie. Het gaat in dit geval om een vrouwelijke advocaat, waarvan de naam bij Extra bekend is.

Zoals bekend, valt het ambt van minister van Justitie onder MFK en tot op heden heeft politiek leider Gilmar 'Pik' Pisas zelf dit ambt bekleed. Eduard Braam was eerder voorgedragen als minister van Jusitie, maar hij kwam niet door de screening, waardoor het traject stopgezet werd en het ambt weer open kwam.

De afgelopen week werd duidelijk dat Braam naar de rechter stapt, net zoals Ramon Chong deed, om zijn naam te zuiveren. Of zoals Braam zelf in de pers meldde om 'een definitief punt te zetten achter de beschuldigingen en onware versies'.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram