zondag 17 september 2023 10:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 september 2021

De Curaçao Pride 2021 gaat dit jaar van 30 september tot en met 3 oktober gewoon door. Zo maakte organisator Frank Holtslag donderdag bekend.

De Pride start traditiegetrouw in de laatste week van september en vraagt aandacht voor gelijke rechten voor de LGBTQI-gemeenschap. In 2020 kon het evenement vanwege de coronasituatie op het eiland niet door gaan.

“Er zal logischerwijs rekening gehouden worden met gepaste afstandsregels en een bezoekersmaximum, zoals aangegeven vanuit de overheid”, aldus de organisator. Ook is het belangrijk dat mensen zich registreren voor het event.

"Landhuis Bona Vista zal dit jaar de Pride Mansion zijn, aangezien daar twee belangrijke Pride evenementen zullen plaatsvinden, namelijk de Rainbow Lounge en de White Party. Gedurende de Rainbow Lounge zal Helena Seferina, managing director van CHATA het publiek toespreken. Verder wordt er een brunch georganiseerd bij restaurant Kome en er is een Sea Parade met Blue Finn charters”.

De organisatie roept bedrijven, overheidsinstanties en particulieren op om gedurende deze week de regenboogvlak te hijsen.

Het hele programma van de Curaçao Pride is terug te vinden op de website en Facebookpagina van de organisatie.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram