zondag 3 juli 2022 22:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 september 2021

Na maanden van voorbereiding is het nieuwe uitkijkpunt op vliegveld Hato woensdag geopend. Bezoekers, reizigers en belangstellenden kunnen terecht op het dak om vliegtuigen te zien aankomen en vertrekken.

"Goed nieuws!", zo noemt Curaçao International Airport de opening van de nieuwe 'mirador' op het dak van het airport-gebouw. "Ons uitkijkpunt, 'De Mirador' op de Airport Boulevard is vanaf vandaag geopend", aldus de vliegveldautoriteiten.

Iedereen is volgens het bericht welkom om gebruik te maken van het platform om hun geliefden te zien aankomen of afscheid te nemen.

Ook liefhebbers van de luchtvaartwereld en andere belangstellenden zijn welkom. "Je bent welkom om ons ook te bezoeken om onze schoonheden van de hemel te bewonderen. Tot ziens bij onze 'Mirador'", aldus Curacao International Airport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram