maandag 27 september 2021 15:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
26 augustus 2021

Curaçao heeft de reisbubbel met de zes eilanden Aruba, Saba, Bonaire, Sint Eustatius en Sint Maarten verbroken. Dat werd vanmiddag tijdens het Verslag van de Dag bekend gemaakt.

Curaçao heft de reisbubbel op na het stijgende aantal coronabesmettingen op de eilanden. Reizigers naar Curaçao moeten maximaal 48 uur vóór vertrek een PCR-test doen, ongeacht of zij gevaccineerd zijn of niet.

Ook Bonaire kondigde deze week aan voorlopig uit de reisbubbel met Aruba en Curaçao te stappen. Reizigers naar Bonaire moeten een negatieve PCR-test voorleggen en een gezondheidsverklaring invullen. Niet-gevaccineerden moeten bij aankomst nog een antigeentest doen, tenzij zij binnen 24 uur voor vertrek een PCR-test hebben gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram