dinsdag 21 september 2021 23:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
25 augustus 2021

Linksback Jetro Willems vervolgt zijn carrière in Duitsland, bij Greuther Fürth. De nummer vijftien van de Bundesliga pikt de voormalig PSV'er transfervrij op.

De Curaçaoënaar was de afgelopen periode geblesseerd en speelde anderhalf jaar geen wedstrijden. Hij was contractueel verbonden aan Eintracht Frankfurt, dat hem had uitgeleend aan Newcastle United, waar Willems een zware kniekwetsuur opliep. Tussen 2011 en 2017 kwam Willems uit voor PSV en hij pakte daar twee keer de landstitel, als linksback. Ook kwam hij in die periode tot 22 interlands. 

In een reactie laat Willems weten de afgelopen periode met meerdere interessante clubs te hebben gesproken, waaronder Newcastle United. ,,Voor de Premier League heb je nu met de Brexit een werkvergunning nodig. Dat houdt in dat je aan een aantal punten moet komen. Deze heb ik niet behaald en dat is de reden dat een terugkeer naar Newcastle United niet mogelijk was.”

Willems heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend. ,,Dit is een club waar ik na anderhalf jaar zonder wedstrijden weer de tijd krijg om mezelf te herpakken, waar ik het team kan helpen en plezier kan hebben in het spel. Ik heb hier goed over nagedacht en ben blij dat iedereen om mij heen me heeft gesteund om deze beslissing te nemen”, zegt hij. 

Beeld: Greuther Fürth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram