donderdag 18 augustus 2022 19:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 augustus 2021

De Nederlandse touroperator Corendon heeft grote uitbreidingsplannen op Bonaire. Vanaf komende winter zal Corendon een flink aantal stoelen op de KLM-vlucht van Schiphol naar Bonaire afnemen.

Het gaat om 240 zitplaatsen per week, zo meldt Corendon-topman Atilay Uslu aan Luchtvaartnieuws. Daarnaast heeft Corendon het aantal ingekochte kamers bij Plaza Hotel op Bonaire flink uitgebreid. Ook worden er kamers aangeboden bij Delfins Beach Resort en Eden Beach.

De overeenkomst werd deze week op Bonaire ondertekent in het bijzijn van KLM Nederland-directeur Harm Kreulen.

De komende jaren zal Corendon ook op Curaçao het aanbod vergroten. Naast het Mangrove Beach Resort is topman Uslu bezig met de bouw van een tweede hotel waardoor het aanbod op deze locatie wordt uitgebreid naar 850 kamers. Het nieuwe te bouwen hotel zal volledig onder de merknaam Hilton worden aangeboden, om zo een internationaler publiek te trekken.

KLM sloot in maart 2020 al een overeenkomst met de touroperator om over een periode van drie jaar zo’n 250.000 stoelen af te nemen op de vluchten tussen Nederland en Curaçao. De deal werd vanwege de coronapandemie tijdelijk stilgelegd.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram