maandag 8 augustus 2022 10:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 augustus 2021

Er zijn vandaag 87 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld. Hiervan komt tenminste 1 besmetting uit het buitenland. Het aantal patiënten op de IC is opnieuw toegenomen. Het CMC liet eerder deze week weten dat de IC vol ligt.

In totaal werden er 2.025 testen afgenomen. 81 mensen zijn hersteld van het virus en mochten uit quarantaine. Het aantal ziekenhuisopnames is gestegen naar 39. Daarvan liggen er 19 op de IC, drie meer dan gisteren.

Het totaal aantal besmettingen is nu 671.

One comment on “19 coronapatiënten op IC, lichte stijging besmettingen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram