maandag 20 september 2021 18:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
18 augustus 2021

De verspreiding van voedselpasjes is weer opgepakt. Het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) deelt de pasjes weer uit aan burgers die een aanvraag hebben gedaan en zijn opgenomen in het Covid-hulpprogramma. Dat meldt het ministerie van SOAW. 1166 Mensen komen in aanmerking voor een pas.

De distributie van de pasjes vindt plaats via verschillende buurthuizen. Mensen die onderstand ontvangen en over een e-card van het Rode Kruis beschikken, kunnen al sinds gisteren terecht bij de loketten van SOAW. Inmiddels zijn er 9.500 pasjes verspreid via de post. Mensen die niet thuis waren, een verkeerd adres hebben opgegeven of verhuisd zijn, dienen hun pasje zelf op te halen.

Zij kunnen bij een buurthuis terecht. Ze worden daar via WhatsApp van op de hoogte gebracht. Het buurthuis van Punda aan de Prinsenstraat, in Brievengat aan de Kaya John Monsanto, op St Maria aan de Jan Noorduynweg en in Otrobanda aan de Breedestraat zijn opengesteld voor het afhalen van de voedselpasjes.

De verdeling vindt plaats op alfabetische volgorde en de buurthuizen zijn geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram