dinsdag 21 september 2021 08:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
14 augustus 2021

In de avonduren van vrijdagavond 13 augustus tot in de nacht van zaterdag 14 augustus heeft het team 'Unit Speciale Zaken' samen met het team van de recherche 18 voertuigen gecontroleerd, 2 processen verbaal opgemaakt en 8 waarschuwingen gegeven. Dat meldt de politie via een persbericht.

Twee personen hebben een proces verbaal ontvangen in verband met het overtreden van de regels rondom de avondklok (Toke de Keda). Het ging hierbij om een overtreding van de verplichte sluitingstijd en een overtreding van op straat zijn na het ingaan van de avondklok.

De politie geeft aan dat de controles voortgezet zullen worden en dat overtredingen niet licht opgenomen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram