dinsdag 21 september 2021 23:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 augustus 2021

Vanuit zijn functie als minister van Justitie is Gilmar 'Pik' Pisas bijeengekomen met de Landsrecherche. Dit eerste overleg diende als kennismaking en tegelijkertijd werden alle zaken die 'pending' waren besproken.

De Landsrecherche is het nationale apparaat van crimineel onderzoek op Curacao. Zij zijn voornamelijk belast met het uitvoeren van onderzoeken naar strafbare feiten gepleegd door personen binnen overheidsinstanties die de aspecten van integriteit schaden.

De minister van Justitie vergadert normaal gesproken ieder kwartaal met de Landsrecherche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram