Door: NU.cw
10 augustus 2021

De overheid geeft vanochtend een persconferentie over de ontwikkelingen van Covid-19 en de protocollen voor het onderwijs. Premier Gilmar 'Pik' Pisas en minister van Onderwijs, Cultuur, Wetenschap en Sport Sithree van Heydoorn zijn aanwezig bij de persconferentie. De vertaling in het Nederlands is via deze liveblog te volgen.

De persconferentie begint om 11.30 uur en NU.cw is aanwezig voor de vertaling in het Nederlands en het stellen van vragen.

We vertalen van minuut tot minuut, dus ververs je browser regelmatig voor de laatste updates. Het laatste nieuws vind je bovenaan. Door de snelheid van het vertalen, kunnen er spelfouten in dit Liveblog zitten, onze excuses daarvoor.

  • Door technische problemen is de persconferentie afgelast. Die vindt nu plaats tesamen met de al geplande persconferentie van 14.30 uur.
-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram