zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Restaurant managers van de Curaçao Restaurant Association (CRA) kregen vanmorgen een workshop over coachend leiderschap, in de La Belle Alliance-zaal van het Avila beach hotel.

De workshop wordt gegeven in het kader van het Restaurant Manager Program waarin in zes sessies managers bijgeschoold worden. De eerste twee trainingen werden gegeven door Angela Fukur Van Teamwork Curaçao.

De interactieve workshops worden maandelijks georganiseerd en moeten het niveau van managers verder verhogen. Naast coachend leiderschap staan onder andere ook succesful costumer service,  cost price calculation en conflict handling op het programma.

De CRA biedt de cursussen tegen een laag tarief aan om zoveel mogelijk managers op te kunnen leiden, deelnemers van niet-leden zijn ook welkom.