maandag 8 augustus 2022 10:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2021

De Odyssey of the Seas is het nieuwste schip van Royal Caribbean. Het werd vorig jaar opgeleverd en vaart nu voor het eerst met cruisepassagiers aan boord.

Het schip vertrok afgelopen zaterdag 31 juli vanuit de haven van Fort Lauderdale, bracht twee dagen door op zee, bezocht eergisteren Aruba en meerde gisterochtend om 7 uur aan bij de Mega Pier Tula op ons eiland.

Na nog twee dagen op zee om Cococay in de Bahamas aan te doen, zal het schip op zondag 8 augustus terugkeren in Fort Lauderdale. Zoals steeds het geval is bij een 'maidencall' (de eerste keer dat een cruiseschip ons eiland bezoekt), wisselen de kapitein en andere afgevaardigden van het schip een plaquette uit tijdens een inaugurele ceremonie.

Deze heeft gisteren plaatsgevonden, samen met de Minister van Economische Ontwikkeling Ruthmilda Larmonie, de directeurvan Curaçao Ports Authority Humberto de Castro, scheepsagent Maduro Shipping vertegenwoordigd door directeur Albert Elens, en de directeur van Curaçao Tourist Board Paul Pennicook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram