dinsdag 21 september 2021 21:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
2 augustus 2021

De Curaçaose regering moet maatregelen nemen om particuliere investeringen te stimuleren. Dat zegt president van de Centrale Bank, Richard Doornbosch bij de presentatie van het jaarverslag. 

Curaçao heeft een grote economische krimp gekend, aldus het jaarverslag. Om dat te veranderen moet de overheid volgens Doornbosch proberen de kosten van zakendoen, procedures en bureaucratie te verminderen. Daardoor kan de economie sneller herstellen en de economische schade worden beperkt. 

Momenteel is toerisme de belangrijkste economische pijler van zowel Curaçao als Sint Maarten. Om het herstel van de sector zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, moet er voortdurend aandacht worden besteed aan gezondheids- en hygiëneprotocollen om zo het vertrouwen van potentiële reizigers te herstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram