zaterdag 18 september 2021 16:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 juli 2021

Het CHATA-bestuur en het management en het CASHA-bestuur kwamen afgelopen dinsdag samen om gezamenlijke prioriteiten te bespreken. Beide verenigingen vertegenwoordigen de toerisme & hospitality sector, voor zowel grote als kleine en alternatieve organisaties in Curacao.

Er werd afgesproken om vanaf nu structureel samen te komen om verschillende herstelonderwerpen te bespreken, maar ook andere actiepunten binnen de pijplijn van toerisme en hospitality zullen besproken worden. Dit om samen verder te komen, de sector te verbeteren en te laten groeien, zodat het geheel naar een hoger niveau getild kan worden.

Beide verenigingen zijn tijdens de pandemie al gestart samen te werken met onder andere het Ministerie van Economische Zaken en nu is er afgesproken om ook een gezamenlijke aanpak in de toekomst vorm te geven.

CHATA en CASHA zijn daarnaast ook overeengekomen om te blijven communiceren over manieren om verder te komen, terwijl ze hun eigen marktaandeel blijven vertegenwoordigen en de belangen van hun leden blijven behartigen.

Wat bestreft het werken voor lidmaatschapsgroepen hebben CHATA en CASHA afgesproken dat zij beiden afzonderlijk blijven werken voor hun eigen specifieke groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram