zondag 3 juli 2022 22:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juli 2021

Verschillende trucks van Rodricon Transport zijn in de nacht van dinsdag 27 juli op woensdag 28 juli volledig uitgebrand. Iets na 3 uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen; zij rukten samen met de brandweer uit naar het adres aan de Sabana Baka, in de buurt Porta Blanku. Dat meldt politiewoordvoerder Imro Zwerwer aan de Extra.

Toen de hulpdiensten arriveerden stonden 12 trucks, laadwagens en graafmachines in brand. Uit onderzoek kwam naar voren dat er twee jugs met ontvlambare vloeistoffen werden aangetroffen. Dit wijst er volgens de politie op dat 'de kans groot is dat het vuur is aangestoken'.

Het is volgens Zwerwer niet de eerste keer dat zoiets is gebeurd bij Rodricon Transport, er zou zich al een vergelijkbare situatie hebben voorgedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram