woensdag 13 oktober 2021 13:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
19 juli 2021

De partijraad van coalitiepartij PNP vergadert woensdag over een nieuwe kandidaat voor het ministerie van Economische Ontwikkeling. Dat meldt de Amigoe.

De ministerpost wordt momenteel waargenomen door partijleider, vicepremier en tevens minister van SOAW Ruhtmilda Larmonie-Cecilia. Het kabinet van premier Pisas moest aantreden met 2 ministers minder omdat onder andere Ramon Chong niet door de screeningsprocedure kwam. Chong zou namens de PNP het ministerie van Economie gaan leiden.

Hoewel er flink wat speculaties zijn en er ook al enkele namen worden genoemd in de wandelgangen, wil de partij zelf nog niets loslaten over wie er voorgesteld zou kunnen worden als kandidaat-minister.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram