zondag 14 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

19 buurthuizen op Curaçao krijgen gratis internet van internetprovider Flow. Het gaat hierbij om een ‘high speed’-verbinding, met snelheden tot maar liefst 500Mb.

Het project is in januari van start gegaan en inmiddels hebben 14 van de 19 buurthuizen een verbinding met het Flow-netwerk. Volgens Flow-directeur Rauf Engels valt het project onder het Flow-programma Corporate Social Responsibility (CSR). Via de internetverbinding wil het bedrijf een bijdrage leveren aan het goede werk dat de buurthuizen doen. Directeur Engels hoopt dat de jeugd de kans pakt om daar nu schoolwerk te doen.

De aangesloten buurthuizen zijn die van Otrobanda, Westpunt, Wishi/Marchena, Santa Rosa, Mahuma, Santa Maria, Sentro Adelanto Rooi Santu, Bonam, Koraal Specht, Kanga/Dein, Janwé, Groot Kwartier en Brievengat.
De buurthuizen van Pietermaai, Willibrordus, De Savaan en nog 2 andere centra moeten nog worden aangesloten.