donderdag 8 juni 2023 06:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 juli 2021

Fly Allways biedt vanaf aanstaande vrijdag weer wekelijkse vluchten aan tussen Suriname en Curaçao. Volledig gevaccineerden mogen vrij reizen naar Suriname. Voor reizigers die niet of niet volledig zijn gevaccineerd zijn de regels een stuk strenger.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf 16 juli elke vrijdag tussen Suriname en Curaçao. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 695 dollar, exclusief belastingen.

Niet of niet volledig gevaccineerde reizigers mogen op dit moment nog niet vrij naar Suriname reizen. Zij moeten daarvoor eerst toestemming vragen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit kan via conza@gov.sr. Maar alleen reizen voor essentiële doeleinden of repatriëring zijn toegestaan.

Voor de reis is een negatief PCR-testresultaat nodig dat niet ouder is dan 72 uur voor vertrek van de vlucht. Na aankomst geldt een verplichte hotelquarantaine van 7 dagen (onder bewaking).

Voor volledig gevaccineerden zijn de eisen van de Surinaamse overheid minder streng. Zij hebben geen toestemming nodig van het ministerie en hoeven na aankomst ook niet in verplichte quarantaine. We moeten zij een negatief PCR-testresultaat hebben dat niet ouder is dan 72 uur.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram