Door: Rick Hart
13 juli 2021

Minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia van Economische Ontwikkeling wil meer informatie van de sector kleine appartementen- en autoverhuur. De bewindsvrouw wil meer weten over de rol die Casha speelt voor de werkgelegenheid in de toeristische sector.

Een delegatie van het CASHA bestuur heeft maandag een kennismakingsgesprek met Larmonie-Cecilia gehad. Het doel van het bezoek was elkaar te leren kennen om erachter te komen wat de doelstellingen van Casha zijn en wat de hangende zaken zijn.

"De minister was erg belangstellend en met name geïnteresseerd in de belangrijke rol die Casha heeft voor wat betreft de werkgelegenheid in het toerisme. Mede hierdoor zou onze belangenorganisatie betrokken worden bij de gesprekken over een keurmerk: kwaliteit binnen de sector, Level Playing Field en aan kunnen sluiten bij het bestuur van de CTA, de nieuwe CTB", aldus het Casha-bestuur.

Hiervoor is het volgens Casha van belang dat Larmonie-Cecilia een beeld krijgt van de leden van de belangenorganisatie. Middels een geheimhoudingsformulier dienen de leden aan te geven wat voor een bedrijfsvorm ze voeren, het aantal personeelsleden dat werkzaam is en voor de accommodaties is het van belang dat zij aangeven hoeveel appartementen, studio's en vakantiehuizen zij verhuren met het aantal bedden.

"De minister ontvangt alleen een totaal cijfer zonder details van de gevraagde gegevens en die worden intern verwerkt en aan de minister verstuurd", aldus Casha.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram