dinsdag 12 september 2023 15:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 juli 2021

Landhuis Bona Vista op Mahaai wordt een boutique hotel. Volgens general manager Frank Holtslag wordt het een kleinschalig hotel met appartementen en bungalows met een woonkamer, volledige keuken en een eigen terras.

Holtslag: “Het boutique hotel kent een adult only concept. Dit betekent dat iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom is om in het hotel te verblijven. Ook is er naast de accommodaties een spa voor massages en een kleine gym aanwezig."

De naam van de spa en de bar-lounge in het landhuis is Vriendenwijck. Dit is de vroegere naam van het Landhuis. Tot een aantal jaren terug was Landhuis Bona Vista volgens Holtslag een populaire plek voor feesten en partijen. "Dit zal ook weer één van de speerpunten worden waar het hotel zich de komende tijd op gaat richten”, aldus de general manager.

Holtslag is op Curaçao onder meer bekend van het Floris Suite Hotel en het aandeel dat hij geleverd heeft in zijn werk voor de LGBTQI-community. Vorige maand heeft hij hier van de gouverneur een koninklijke onderscheiding voor ontvangen. Ook dit werk zal Holtslag voortzetten, waarbij Landhuis Bona Vista een rol zal gaan spelen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram