vrijdag 24 september 2021 18:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
8 juli 2021

De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer heeft met zijn dubbelmixpartner Andreja Klepac de kwartfinale van Wimbledon bereikt. Ze spelen vandaag op het fameuze center court in Londen tegen Neal Skupski en Desirae Krawczyk.

Rojer komt uit voor Nederland en won met zijn Sloveens dubbelpartner de achtste finale van de uit India afkomstige Rohan Bopanna en Sania Mirza.

Rojer en Klepac gingen er de eerste set nog vandoor met 6-3, maar moesten de tweede set aan het Indiase koppel afstaan met dezelfde cijfers. Uiteindelijk wonnen ze de beslissende en spannende tie break met 11-9 en spelen ze daardoor vandaag de kwartfinale op het center court.

Het is voor Rojer de twaalfde keer dat hij op het gras van Wimbledon staat. Hij speelde zijn eerste wedstrijd in Londen in 2009. In 2015 won hij zelfs de titel in het dubbelspel met zijn vast partner, de Roemeen Horia Tecău. Het is wel de eerste keer dat hij op Wimbledon met Andreja Klepac in het mixdubbelspel van Wimbledon speelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram