woensdag 5 oktober 2022 00:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 juli 2021

Gouverneur Lucille George-Wout heeft, namens Koning Willem-Alexander, tijdens een officiële ceremonie in de tuin van het paleis te Fort Amsterdam aan 29 burgers een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

De Curaçaoenaars krijgen het lintje voor hun jarenlange ‘bijzondere verdiensten ten behoeve van de Curaçaose gemeenschap’.

De volgende personen werden onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mw H.R. Clementina, mw C.M.D. Coronel; dhr E.S. Fraay, mw R.M.M. van Gestel, dhr R.A. Gibbes, dhr J.C. Hermanus, mw G.A.J. Isidora en dhr R.D. Simon. Daarnaast werden 21 Curaçaoenaars werden Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

“De pandemie heeft ons weer aangetoond hoe kwetsbaar we als mensen kunnen zijn. Maar daar tegenover heeft het ons ook getoond hoe weerbaar mensen zijn”, zei Gouverneur Lucille George-Wout in haar toespraak tijdens de ceremonie. “Weerbaar, omdat we hebben aangetoond hoe we elkaar op zoveel goede manieren kunnen helpen, als we maar samen onze krachten bundelen.”

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram