vrijdag 7 oktober 2022 18:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 juli 2021

Afgelopen zaterdag werd het eerste toestel van Air Belgium op Hato verwelkomd met een watersaluut. Air Belgium biedt vanaf nu twee keer per week vluchten aan van Brussels Charleroi Airport naar Curaçao met een tussenstop op Martinique.

Air Belgium wil met voordelige tickets de concurrentie aangaan met KLM en TUI. Zo bieden ze retourtickets aan vanaf 585 euro.

Op woensdagen en zaterdagen zal de de Airbus A340-300 om 10.00 uur vanuit Charleroi vertrekken. Vanaf Martinique is het 1,5 uur vliegen voor eindbestemming Curaçao is bereikt. De vlucht van Aitr Belgium opent hiermee ook de deur voor bezoekers van het eiland Martinique, een nieuwe markt voor Curaçao.

De aankomst van het eerste toestel op Curaçao werd feestelijk gevierd. Air Belgium kreeg een warm welkomswoord van de ministers Ornelio Martina, Ruthmilda Larmonie-Cecilia en Charles Cooper. Ook de cco van Air Belgium, marktingdirecteur van CAP Peggy Croes, CTB-ceo Paul Pennycook en de directeur van Chata, Maria-Helena Seferina-Rojas, waren aanwezig.

Beeld: CTB
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram