maandag 8 augustus 2022 10:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 juli 2021

In Montaña Abou vond zaterdagavond een schietpartij plaats. Daarbij kwam de 18-jarige Trevor Welvaart om het leven.

De politie kreeg zaterdagavond een melding binnen van een schietpartij op de Kaya Berom. Toen de agenten op de betrefffende plek aankwamen, zagen zij een jongen op de grond liggen met schotwonden. Hij gaf geen teken van leven meer.

Uit het eerste onderzoek ter plaatse kon de politie construeren dat Welvaart samen met een vriend op straat liep toen er plotseling iemand langs kwam lopen en op hen begon te schieten. Welvaart werd daarbij geraakt in zijn bovenlichaam en overleefde dit niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram