vrijdag 7 oktober 2022 16:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 juli 2021

Het is u misschien niet (of wel) opgevallen, maar het logo van NU.cw is ontworpen in de kleuren van de vlag van Curaçao. NU.cw bestrijkt met haar berichtgeving alle landen in het Koninkrijk en is gevestigd op Curaçao.

Aangezien NU.cw haar basis heeft op Curaçao is bij het ontwerp van het logo rekening gehouden met de kleuren van de vlag. De kleurcodes van ons logo komen exact overeen met die van de vlag van Curaçao.

NU.cw volgt daarmee het voorbeeld van de Nederlandse nieuwswebsite NU.nl. Deze website heeft de kleuren van de Nederlandse vlag aangehouden in haar logo. Het Nederlandse en internationale nieuws op NU.cw wordt overigens gepubliceerd in samenwerking met NU.nl.

Het nieuws van Curaçao, Aruba, BES, St Maarten en Suriname wordt samengesteld door onze lokale redactie. Nieuwstips kunt u mailen naar redactie@nu.cw of appen naar + 5999 564 3333, al dan niet anoniem

NU.cw wenst al haar bezoekers een fijne Dag van de Vlag. Felis Dia di Bandera!

-- Advertentie --

One comment on “Logo NU.cw in kleuren vlag van Curaçao”

  1. Het mag gezegd worden: Nu.cw heeft goed nagedacht over de kleurcodes in haar logo. Het is dan ook met recht een trotse Curaçaose nieuws-site met wereldnieuws.

    Toch mis ik, als regelmatige Friese inzender van reacties, ergens een klein Fries pompeblêdje in het logo....

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram