vrijdag 7 oktober 2022 19:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2021

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 3 tot en met 7 juli een werkbezoek aan Curaçao, Bonaire en Aruba. Dat was al bekend, maar wordt nu officieel door de communicatie afdeling van Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) bekendgemaakt.

Op 3 juli start het werkbezoek op Curaçao, waar Knops onder meer een ontmoeting heeft met de premier Gilmar 'Pik' Pisas, vicepremier Ruthmilda Larmonie-Cecilia en de raad van ministers. Ook staat een ontmoeting met Mgr. Luis Secco op het programma.

Op 5 juli gaat Knops naar Bonaire, waar hij onder andere spreekt met gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Wendy Pelk.

De staatssecretaris brengt ook een bezoek aan Plenchi di Trabou en bezoekt de eerste koper van een woning die gebruik heeft gemaakt van de Hypotheek Garantie Bonaire. Mensen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen, kunnen bij Hypotheek Garantie Bonaire terecht zodat ze niet met een schuld blijven zitten. 

Daarnaast gaat Knops met Stinapa naar Klein Bonaire om de voortgang van het planten van 200 sabalpalmen ter plaatse te bekijken. Verder staat nog een bezoek aan de haven en de pier op het programma.

De bewindsman reist 7 juli door naar Aruba, waar hij onder meer spreekt met demissionair premier Evelyne Wever-Croes en brengt hij een bezoek aan Aruba Aloë.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram