zondag 3 juli 2022 22:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2021

De nieuwe kandidaat voor de post van minister van Economische Ontwikkeling is bekend. Volgens regeringspartij PNP wordt morgen bekend gemaakt wie wordt aangemeld voor de screening.

De oorspronkelijke kandidaat Ramon Chong kwam niet door de screening waardoor de groene partij op zoek moest naar een nieuwe kandidaat. Tot die tijd neemt partijleider en minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia de honeurs waar, naast haar SOAW- ministerschap.

Volgens bronnen van ochtendkrant Extra is de nieuwe kandidaat-minister afkomstig van de lijst van de partij. Geruime tijd doen geruchten de ronde dat Chong naar de rechter zou stappen om zijn ministerschap af te dwingen. Chong zelf heeft dat tegenover de Extra ontkend.

Hoe ver politieke partij MFK is met het voordragen van een nieuwe minister van Jusititie is onbekend. Net als Chong kwam Eduard Braam niet door de screening en moet de partij op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram