dinsdag 26 september 2023 11:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juni 2021

Het CliniClowns Fun(d)raising golftoernooi 2021 vond afgelopen zaterdag alsnog plaats. Het golftoernooi was in maart uitgesteld door de lockdown. De organisatie is tevreden over het verloop en de opbrengst.

Ruim 80 deelnemers speelden verdeeld over de ochtend en middag in teams van twee voor het goede doel. "Hilariteit alom toen de clowns erg hun best deden om de ‘golfen’ te vinden. Met groot enthousiasme en gewapend met duikbril en surfplank, doken zij de baan in", aldus CliniClowns.

Veel sponsors zorgden voor mooie prijzen voor de beste teams, naast andere prijzen was er ook een CliniClowns’ eigen prijs voor degene die ‘closest to the nose’ had geslagen. De prijzen werden uitgereikt met hulp van de CliniClowns, wat voor een vrolijke afsluiting van de dag zorgde.

Over de opbrengst doet de organisatie nooit uitspraken, "omdat wij blij zijn met elk bedrag dat wij ontvangen. Zowel van een dergelijke fundraising als van onze maandelijkse donateurs. We zijn heel blij en dankbaar met de opbrengst." 

De stichting gaf aan de opbrengst te gaan gebruiken voor de continuïteit van het werk, en de continue training van de clowns.

CliniClowns: “We zijn superblij met het enthousiasme en de steun van de golf community, en de enorme hulp van Curacao Golf en Squash club bij de organisatie. Het was weer hartverwarmend en een groot succes”, aldus de stichting.

Stichting CliniClowns Curaçao zorgt al bijna 13 jaar voor afleiding en plezier bij zieke kinderen, kinderen met een beperking en bij mensen met dementie. De professionele en getrainde clowns bezoeken de diverse instellingen gratis. De stichting is geheel afhankelijk van steun van de Curaçaose gemeenschap, onder andere door dit soort fundraising activiteiten, maandelijkse donaties en giften en Corporate partners.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram