vrijdag 24 september 2021 10:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 juni 2021

De Bon Bini-filmreeks van Jandino Asporaat heeft in totaal al 1,5 miljoen bezoekers getrokken in Nederland. Het blijkt daarmee een van de meest succesvolle Nederlandstalige filmreeksen van de afgelopen decennia.

Dat maakten distributeur WW Entertainment en producent Huis van Asporaat vandaag bekend.

Op dit moment trekt het derde deel, Judeska in da House, volle zalen in Nederland, België, op Curaçao, Aruba en Bonaire. Eerder waren ook de komedies Bon Bini Holland (2015) en Bon Bini Holland 2 (2018) grote bioscoophits. Beide films werden beloond met het Gouden Kalf dat het publiek jaarlijks uitreikt op het Nederlands Film Festival.

In de nieuwste komedie in de reeks wordt tante Judeska met haar nichtje Gabriella twee weken opgesloten in een kasteel, samen met het gezin van de adellijke minister van Binnenlandse Zaken. De twee totaal verschillende families moeten het toch samen zien te rooien en proberen er het beste van te maken.

De film draait op dit moment zowel in The Movies in Otrobanda en Punda als in Cinemark in Sambil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram