zondag 3 juli 2022 23:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 juni 2021

Het cruiseschip Celebrity Millennium, dat vorige week donderdag nog een bezoek bracht aan Curaçao, meer morgen opnieuw aan op Curaçao. Dit vanwege een wijziging van het vaarschema.

Dat meldt de Curaçao Ports Authority (CPA). Het schip vertrok afgelopen zaterdag uit Sint Maarten en zou volgens planning Saint Kitts en de Britse Maagdeneilanden aandoen. In plaats daarvan vaart het nu richting Curaçao en Aruba. Reden voor de wijziging in het vaarschema wordt niet gegeven.

De Celebrity Millennium was vorige week donderdag het eerste cruiseschip dat sinds de uitbraak van de coronapandemie op Curaçao aanmeerde. Vlak daarvoor werd bekend dat 2 passagiers op het schip positief hadden getest op het coronavirus. Het tweetal was niet ziek, maar moest voorlopig aan boord in quarantaine blijven.  

De Celebrity Millennium komt morgen om 8.00 uur 's ochtends aan en vertrekt diezelfde dag om 18.00 richting Aruba. Het schip heeft 514 cruisepassagiers en 717 crewleden aan boord. Zij zijn allemaal volledig gevaccineerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram